Dimecres 19 de juliol de 2023: aniversari de casament, comiat a la Diputació de Tarragona i presa de possessió del càrrec de Consellera Comarcal

Dimecres 19 de juliol: aniversari de casament, comiat a la Diputació de Tarragona i presa de possessió del càrrec de Consellera Comarcal

Avui fa 20 anys que el Rafel i jo ens vam casar, vint anys! Molts anys i espero que en compartim molts i molts més! El dia que ens vam casar feia molta calor però va ser un dia inoblidable, rodejats de família i amics.

A part de l’aniversari de casament, avui és un dia molt especial. Al Matí vaig convidada a la constitució de la Diputació de Tarragona pel proper mandat 2023/2027, convidada com ex-diputada ja que ahir va ser l’últim dia com a diputada provincial. Han sigut vuit mesos d’una gran i única experiència! Avui acompanyo als nous membres de la Diputació, en especial als diputats de la comarca: el Jaume, l’Imma, el Joan i la Marta. Molta il·lusió que el Jaume sigui diputat, felicitats!

Per la tarda vaig a la Vil·la Casals per prendre possessió com a consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Penedès. De la Bisbal prenem al càrrec dues conselleres: la Silvia d’ERC i jo. Som quatre consellers al grup: la Marifé, el Jordi i el Jose. Entrarem a govern juntament amb el PSC i Impulsem Penedès, grans persones treballadores i implicades amb el Baix Penedès. Moltes felicitats al nou president, Ramon Ferré alcalde de Calafell, segur que seran quatre anys de molta feina, feina ben feta i de treballar per la comarca. Tinc la sort que m’acompanyen amics i amigues de Compromís, gràcies!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari