Dimarts 18 de juliol de 2023: matí de reunions

Dimarts 18 de juliol: matí de reunions

Matí de reunions diverses d’on destaco la reunió amb l’inspector de Mossos i la reunió amb Creu Roja. També una reunió interna important, amb la Silvia regidora de mobilitat, sobre el nou conveni de millora de servei de bus.

Em reuneixo amb l’inspector de Mossos d’Esquadra per la reunió periòdica, on comentem l’evolució a la baixa dels delictes, quina hi ha, problemàtiques, … Són reunions necessàries i molt importants.

Després, al migdia, em reuneixo amb el Feliu i la Creu Roja del Baix Penedès. Ve la Rosa que és la nova presidenta de Creu Roja i el David, el coordinador. Ens expliquen el conveni que tenim actualment i tot amb el que podem treballar conjuntament per serveis socials i gent gran. Bones propostes que estudiarem passat l’estiu. Gent amb empenta!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari