Dijous 13 de juliol de 2023: últimes reunions i últim Ple a la Diputació i sopar d’estiu de l’Associació de dones la Roca Foradada

Dijous 13 de juliol: últimes reunions i últim Ple a la Diputació i sopar d’estiu de l’Associació de dones la Roca Foradada

A les 9 del matí sóc a la Diputació de Tarragona. Ara estic de diputada en funcions fins el 18 de juliol, ja que el 19 es constitueix la nova Corporació de la Diputació, però avui és l’últim dia de comissions informatives, comissió de comptes i Ple, totes de tràmit per aprovar les actes anteriors i acabar el mandat. Hauré estat diputada del 17 de desembre al 18 de juliol, set mesos intensos on he après molt, he conegut el funcionament de la Diputació i he pogut treballar des de la Diputació per la Bisbal i la comarca.
De 2 quarts de 10 del matí fins 2 quarts d’11 tinc Comissió informativa dels erveis d’assistència al ciutadà, Comissió especial de comptes, comissió informativa d’hisenda i economia, comissió informativa de serveis d’assistència al ciutadà, comissió informativa de contractació, comissió informativa de projectes europeus i Ple.
A l’acabar m’acomiado dels companys de grup.

Al vespre assisteixo al tradicional sopar d’estiu de l’Associació de dones la Roca Foradada. Un sopar que organitza l’Associació a la Plaça de l’església, amb un sopar exquisit, bona companyia i bona música!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari