Dimarts 11 de juliol de 2023: reunions, signatura pel bar del local social de Can Gordei i Club de lectura a la piscina

Dimarts 11 de juliol: reunions, signatura pel bar del local social de Can Gordei i Club de lectura a la piscina

Avui començo reunions a les 9 del matí, amb tres reunions seguides: una d’urbanisme, una d’activitats i una de proposta cultural. Al migdia la Paqui i jo ens reunim amb el Carlos per la signatura de l’adjudicació del bar del local social de Can Gordei. Els que portaven el bar el van haver de deixar a finals de juny, per motius personals i, de les altres persones que es van presentar per portar el bar, avui li adjudiquem al Carlos. Et desitjo molta sort i encerts!

Per la tarda aprofito per anar a la piscina a banyar-me una estona, ja que després tenim l’últim dia del club de lectura. És el segon any que fem la cloenda a la piscina, on el Llorenç ens recomana diferents llibres per aquest estiu. Ja tenim feina!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari