4 i 5 de juliol de 2023: dimarts i dimecres de Consell de Direcció del SOC i de la carpa de reciclatge al mercat

4 i 5 de juliol: dimarts i dimecres de Consell de Direcció del SOC i de la carpa de reciclatge al mercat

El dimarts 4 de juliol al matí vaig a Barcelona, amb tren, per participar del Consell de Direcció del SOC, com a membre de l’executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Un Consell de Direcció una mica crispat per varis punts on no ens posem d’acord, però de ben segur que trobarem acord.

El dimecres 5 de juliol tinc vàries reunions, i també anem al mercat. Sempre acostumem a fer un tomb pel mercat, però avui anem a la parada informativa que ha instal·lat EcoBP al mercat, durant tots els dimecres de l’estiu. L’objectiu és augmentar la conscienciació del reciclatge i també resoldre dubtes sobre la recollida selectiva. Durant tot l’estiu, us hi podeu acostar els dimecres al matí.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari