Divendres 30 de juny de 2023: acabem el mes amb la festa de final de curs de la Llar d’infants, reunions, Correbarris i sopar del barri de la Riba

Divendres 30 de juny: acabem el mes amb la festa de final de curs de la Llar d’infants, reunions, Correbarris i sopar del barri de la Riba

A quarts de 10 del matí som a la llar d’infants per la festa de final de curs de la llar d’infants municipals la Oreneta. En aquesta festa també es fa la graduació dels infants d’I2 que acaben aquest cicle i que, al setembre d’aquest any, començaran P3 a l’escola. Una festa molt bonica, organitzada per la directora i les tècniques de la llar, amb la graduació, esmorzar per totes les persones assistents i actuació. Felicitats!

Després torno a l’Ajuntament amb dues reunions, primer amb l’empresa del transport urbà, seguim treballant per millorar-lo. I després reunió interna de programació.

Per la tarda seguim amb el Correbarris. La festa organitzada pel grup de joves Els Esventats, que cada any coincideix amb l’acabament de les festes dels barris del nucli. Ja fa uns anys que trien una temàtica per les persones assistents. Enguany és el Club súper 3, que dóna molt de joc! Els regidors i regidores també ens hi sumem!!
Comencem al bar la Riba i anem seguint, tot i que marxem a quarts de 9 del vespre per canviar-nos i anar al sopar del barri de la Riba. Una vegada acabat el recorregut, van a l’escola a la festa final. Després del sopar hi anem una estona i hi ha molt bon ambient. Felicitats Esventats!

A sopar anem al barri de la Riba, a la tradicional sardinada. S’hi està molt bé i tot està molt ben organitzat. Felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari