Diumenge 18 de juny de 2023: concert de final de curs de l’escola de música, dinar de la quinta del 1973, teatre a la Societat i Festival EVA

Diumenge 18 de juny: concert de final de curs de l’escola de música, dinar de la quinta del 1973, teatre a la Societat i Festival EVA

Avui tampoc ens quedem curts!!

A les 12 del migdia som a Sant Jaume, per gaudir del concert de final de curs de la Contrapunt, que aplega diferents municipis d’entre els que hi ha la Bisbal. Hi ha alumnes de totes les edats a tots els instruments, magnífic! Hi he vingut per escoltar tot el concert, però sobretot als meus fills!

Al migdia vaig a dinar a Mas Llagostera. Ja he fet els 50 anys i avui ens hem reunit per dinar uns quants de la Bisbal dels que vam néixer el 1973. Ens ho passem tant bé que diem de tornar a quedar a final d’any!

Marxo abans que els altres per ser a les 5 de la tarda a la Societat. Avui el grup de teatre de joves de Teatre Espai, on hi va l’Aniol, ens interpreten “La nit de Sant Joan“, el musical de Dagoll-Dagom que, per mi, és un dels millors! Són molt valents perquè han preparat teatre musical amb els veus en directe, moltes i moltes felicitats!

I d’aquí anem cap al CMC, per gaudir del segon espectacle del Festival EVA. S’havia de fer a les casetes del torrent, però la inestabilitat del temps fa que ho hàgim canviat. Avui la companyia “Col·lectiu Desasosiego”, ens interpreten “Un segundo bajo la arena”. És un espectacle interactiu i diferent. Molt bé!

Ara sí que ja anem cap a casa, a descansar que demà ja torna a ser dilluns!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari