15 i 16 de juny de 2023: dijous i divendres de reunions, Terra i taula, graduació de l’Aniol i sopar al carrer del barri de Baix

15 i 16 de juny: dijous i divendres de reunions, Terra i taula, graduació de l’Aniol i sopar del barri de Baix

El dijous 15 de juny al matí tinc vàries reunions. Per la tarda l’equip de govern que hem compartit aquests quatre anys, anem al sopar maridatge de Terra i taula a Plans by Sicus, a Bonastre, per acomiadar la Leo i el Félix que no segueixen de regidors.
El lloc impressionant i el menjar i beure encara més! El col·lectiu Terra i taula és d’aquí, del Baix Penedès, posant en valor el que tenim i amb dos grans bisbalencs: el Josep del restaurant Ull de Llebre i el Jordi d’oli Torclum.

Un vespre i nit molt especials, recordant els vuit anys compartits amb la Leo i els quatre anys compartits amb el Félix. Ja us trobo a faltar!

El divendres 16 de juny al matí fem la reunió amb els onze que demà prendrem possessió de regidors i regidores, per explicar com funciona el Ple, la presa de possessió, … I la secretària dona a cadascú un exemplar del ROM (Reglament d’Organització Municipal), el codi ètic dels càrrecs electes i el guió pel Ple de demà.
Per la tarda assisteixo amb molta emoció, a la graduació de l’Aniol de Batxillerat, a l’Institut Baix Penedès del Vendrell. Acaba l’etapa d’institut i, si tot va bé, a punt de començar l’etapa d’estudis superiors i joventut, que espero que gaudeixi molt. Emocions a flor de pell!

I encara no estic del divendres perquè, com que demà és el barri de Baix, avui fem el sopar al carrer amb família i amics. Un sopar amenitzat per un grup de swing que va passant pels carrers. Visca el barri!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari