Dimarts 13 de juny de 2023: graduacions de 2n de Batxillerat a l’IES Coster la Torre i pluja de tarda!

Dimarts 13 de juny: graduacions de 2n de Batxillerat a l’IES Coster la Torre

Aquesta tarda tinc l’honor d’assistir a l’acte de graduació dels i les alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Coster la torre. Cada any hi assisteixo, però enguany és molt especial per dos motius: perquè acompanyo la Leo, regidora d’ensenyament en el seu últim acte. I perquè els alumnes que es graduen són de l’edat de l’Aniol i molts els conec per haver compartit classe a l’institut o a l’escola. Es fan grans, i avui tots mudats, celebren l’acte de graduació, de finalització d’una etapa.
Aviat coneixeran les notes de selectivitat i sabran quina carrera estudiaran, quin cicle formatiu, … l’important és seguir estudiant, aprenent i creixent com a persona per arribar a ser el que vulguis, i sobretot ser feliç en totes les etapes de la vida!

Al sortir el cel està ben negre i comença a ploure. Una pluja d’estiu forta, que bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari