Diumenge 11 de juny de 2023: diumenge de Corpus i de concert

Diumenge 11 de juny: diumenge de Corpus i de concert

Aquest migdia, després de la missa, participo de la processó de Corpus, amb els infants que han fet la Primera Comunió. De bon matí l’Associació de dones la Roca foradada ja prepara la catifa de flors davant l’església, i moltes veïnes i veïns preparen els tres altars pel recorregut de la processó. Moltes i moltes gràcies per la feina!

I per la tarda assisteixo al concert de la Contraorquestra de l’escola Contrapunt. L’escola Contrapunt porta, entre d’altres, l’escola municipal de música de la Bisbal: avui gaudim del concert “Musicals amb la ContraOrquestra” a la Societat. Ens hi apleguem molta gent a gaudir de músiques de pel·lícules. Felicitats!
La ContraOrquestra és una orquestra simfònica sorgida de l’escola de música Contrapunt, formada per més de 50 músics de la comarca.

Un gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari