Dissabte 10 de juny de 2023: Barri de la Plaça i concert del Tecler

Dissabte 10 de juny: Barri de la Plaça i concert del Tecler

Avui comencen els barris amb el Barri de la Plaça. A quarts de 6 de la tarda anem a veure les coques i escoltar les gralles. Passem per tot el barri i acabem a la Plaça de l’església amb la benedicció de les coques. I cap a la Plaça a prendre alguna cosa i gaudir de l’espectacle infantil i els castells.

A mitja tarda marxo cap a Tarragona. Assisteixo com a Diputada al concert “El desè del Tecler”, per celebrar els 10 anys del Tecler, amb la Roser Oliver al capdavant, amb el concert “Pirineus, llegendes i paisatges”. Un concert a l’auditori de la Diputació de Tarragona, de música tradicional, de primer nivell, espectacular, dels que fan posar la pell de gallina! Moltes i moltes felicitats!

Torno cap a la Bisbal per sopar, sopar de barri, amb la família. I després al ball, una bona estona. Moltes gràcies a la organització del barri per oferir-nos, un any més, les festes del barri!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari