Dijous 8 de juny de 2023: reunions, nova associació de veïns, rebuda als campions de tennis taula i signatura del pacte de govern amb ERC

Dijous 8 de juny: reunions, nova associació, rebuda campions de tennis taula i signatura del pacte de govern amb ERC

Des de primera hora del matí tinc reunions. I a quarts d’11 rebem la nova associació de veïns del Papagai, de la part que pertany a la Bisbal. Molt contenta que tinguem una nova associació de veïns al municipi, i és molt important per l’Ajuntament tenir unes persones interlocutores a cada urbanització. Moltes sorts i encerts a la nova junta!

Cap al migdia rebem el Josep i l’Alfredo, jugadors de tennis taula que guanyen molts trofeus gràcies a l’esforç constant. Fa dues setmanes van estar a Calella i van guanyar el campionat per equips de veterans, i el Josep l’individual. Fa molts anys que juguen i són uns grans representants de la Bisbal allà on van. Felicitats!

Per la tarda, hem quedat amb la regidora d’ERC per acabar de tancar el pacte de govern. Serem un equip de govern a 7, format per tres partits (5 regidors de Compromís, 1 del PSC i 1 d’ERC) que ens uneix el treballar per la Bisbal i pels bisbalencs!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari