Dimecres 7 de juny de 2023: primer dia de selectivitat, reunions, entrevista i signatura de pacte

Dimecres 7 de juny: primer dia de selectivitat de l’Aniol, reunions, entrevista i signatura del pacte amb el regidor del PSC

Avui és el primer dia de la selectivitat! I l’Aniol ha marxat molt aviat per agafar el bus i anar a Tarragona. Són dates importants per tots els joves que han d’aprovar i aconseguir la nota que necessiten per estudiar el que volen. Segur que anirà molt i molt bé! Començo la jornada amb una reunió a 2 quarts de deu del matí, seguit de la mesa social a les 11 del matí. A la mesa social s’aproven altes i baixes del rebost solidari, així com altres temes. Hi assistim la secretària, la regidora de benestar social, les treballadores socials i jo. Fem una mesa social al mes i s’hi fa molta feina.
Al migdia m‘entrevisten, de manera on-line, des del servei d’eÀgora (l’eBando d’abans). M’entrevisten perquè recullen experiències de municipis on l’utilitzem, també per saber els motius, anècdotes, … Gràcies per la oportunitat d’explicar-ho!

Per la tarda tenim la reunió amb el Dani, regidor del PSC, per signar el pacte de govern per la propera legislatura. Passat el Ple de constitució del dissabte 17 de juny, es faran públics els pactes. Un pacte per assegurar la governabilitat, amb lleialtat i mirant sempre per la millora de la Bisbal i els seus veïns.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari