Dilluns 22 de maig de 2023: reunions, porta a porta i Junta de Govern

Dilluns 22 de maig: reunions, porta a porta i Junta de Govern

Avui començo reunions a les 9 del matí a l’Ajuntament. Després seguim amb el porta a porta pel municipi, parlant i escoltant. Comencem la segona i última setmana de campanya electoral!

A les 7 de la tarda tenim Junta de Govern, on aprovem vint-i-set propostes:

– dues actes de Juntes de Govern

– alta al servei Punt Verd

– liquidació d’impost per obres

– alta d’un gual

– el padró de la taxa per guals per aquest 2023, que puja 4.488€

– l’adjudicació provisional per la finalització de la negociació pel serveu de suport i manteniment de la plataforma electrònica, destinada a la gestió comptable i econòmica per mitjans electrònics
S’hi ha presentat una empresa, i se li adjudica per 61.293,65€

– les principals actuacions de la Festa Major 2023
Nits joves, amb actuacions triades pels joves: el 12 d’agost amb 31FAM i Wasa Corporation i el 14 d’agost amb la Fúmiga i la Traca.
Per tots els públics: el 13 d’agost amb el tribut a Raffaella Carrá i Ready to rock; el 15 d’agost amb l’Orquestra Selvatana i el 16 d’agost amb l’espectacle d’humor “Cunyades”.

– el contracta del servei de control i millora de les colònies de gats de carrer
Un contracte menor de 14.990€, pel control de les colònies de gats de carrer del municipi. Des del 2016 que, des de la regidoria de benestar animal, es començà amb el cens d’alimentadors i alimentadores de gats i cens i control de colònies de gats de carrer, així com anar esterilitzant diverses colònies de carrer.
Aquest contracte inclou: gestió i supervisió dels cens de colònies, que actualment es porta des de la regidoria de benestar animal; gestió i control de l’aliment i dels alimentadors i col·laboració amb la gestió de l’atenció veterinària (animals ferits o malalts). Control de la població (esterilitzacions). Fins ara s’han esterilitzat més de 80 gats de carrer, a través de contracte amb el CAAD Penedès.
Perquè aquest contracte: Les colònies controlades permeten reduir les molèsties produïdes pels gats (orines, vocalitzacions durant el període de zel, baralles, etc.), controlar i reduir el nombre d’individus a través de l’esterilització, reduir els riscos sanitaris i millorar la qualitat de l’entorn i la qualitat de vida dels gats en general.
Per assolir-ho cal col·laboració de la ciutadania i d’entitats o empreses que vertebrin l’activitat dels voluntaris.

– els contractes per les actuacions de la Colla Castellera de la Bisbal i el Ball de Diables de la Bisbal, per aquest any 2023
Són el contracte amb la Colla Castellera de la Bisbal per les 5 diades castelleres d’aquest 2023 a la Bisbal, amb un total d’11.500€; i el contracte amb el Ball de Diables de la Bisbal per 14.990€, per les actuacions i correfocs organitzades al municipi aquest 2023, que inclou les colles convidades.

– la pròrroga del servei de gestió de la piscina municipal, per un any més

– pagaments per 109.474,53€

– aprovar factures per 41.372,73€

– quatre plusvàlues

– la pròrroga del servei de desbrossament de voreres fins el juny de 2024
Una pròrroga del 28 de juny fins el 27 de juny de 2024.
El juny de 2022 es va adjudicar el contracte de desbrossament de voreres per 55.635,73€, pel desbrossament de les voreres del municipi, a excepció del nucli i de l’Ortigós, on fa aquesta tasca la brigada. L’extensió de la zona a desbrossar és de 95.585m2.

– una targeta d’aparcament per persona amb discapacitat

– una llicència d’activitat empresarial

– una llicència d’obres

– el contracte per la reforma parcial d’instal·lació del reg i adequació de la pavimentació del camp de futbol, per 42.673,63€

Estem en campanya però seguim treballant amb propostes i contractacions, sense aturar res!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari