Dissabte 20 de maig de 2023: dia de la dansa, ensurt a Can Gordei i acte electoral a Can Gordei

Dissabte 20 de maig: dia de la dansa, ensurt a Can Gordei i acte electoral a Can Gordei

El dia de la dansa sempre és un dia especial, i més si l’organitza la Milena Cañas! A les 10 del matí la Paqui i jo participem de la classe oberta de zumba, gràcies al Consell Esportiu. Després gaudim del Ball de Gitanes i de l’exhibició de ball dels alumnes de la Milena, que ho fan molt i molt bé!

A continuació seguim amb l’exhibició dels grans, però la Paqui i jo marxem per anar a Can Gordei, ja que hi ha foc a un habitatge. La casa d’un matrimoni gran que, per un descuit a la cuina, se’ls hi ha cremant la casa. Per sort, només són cremades i de seguida la família se’n fa càrrec.

Tornem al dia de la dansa i, quan arribem, és el torn de les danses tradicionals. De seguida ens hi apuntem i xalem molt!

Per últim, el vermut electrònic a càrrec dels Esventats i Ràdio Esventada, i ens hi quedem a fer el vermut!

Per la tarda anem cap al local social de Can Gordei. Està plovent, que bé amb el que convé!! Preparem les cadires al porxo i comença a arribar la gent. Expliquem propostes, escoltem i a l’acabar, amb l’arc de Sant Martí de fons, ens llepem els dits amb la famosa xocolata desfeta de la Manuela!
Després el grup ens quedem a sopar al local, passem una molt bona estona!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari