Dimarts 16 de maig de 2023: matí a la Diputació i tarda de porta a porta a Can Gordei

Dimarts 16 de maig: matí a la Diputació i tarda de porta a porta a Can Gordei

Avui estic tot el matí a la Diputació de Tarragona de reunions. A les 10 del matí Comissió informativa d’Hisenda, amb vuit punts a l’ordre del dia. A 2 quarts d’11 del matí, Comissió especial de comptes. A 2 quarts de 12 del migdia, Comissió informativa del Servei d’Assistència Municipal (SAM), amb tretze punts a l’ordre del dia. I a tres quarts de 12 del migdia, la comissió informativa dels Serveis d’Assistència al Ciutadà (SAC), amb quatre punts a l’ordre del dia. Matí intens!

Per la tarda comencem el porta a porta a Can Gordei. Som una bona colla i acabem el segon polígon.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari