Dissabte 13 de maig de 2023: actes electorals a l’Esplai, la Masieta i Santa Cristina i missa de la mare de Déu de Fàtima

Dissabte 13 de maig: actes electorals a l’Esplai, la Masieta i Santa Cristina i missa de la mare de Déu de Fàtima

aquest matí anem a l’Esplai per explicar als veïns i veïnes de l’Esplai i la Masieta, el projecte de Compromís per la propera legislatura. I ho fem compartint un vermut i escoltant les propostes, suggeriments i queixes dels veïns. Molt enriquidor!

Per la tarda anem a la pineda de Santa Cristina, per explicar tant el projecte de municipi com les propostes per Santa Cristina. Gràcies per venir!
Tenim un gran equip!

A les vuit del vespre la Judith i jo anem a missa perquè avui és la mare de Déu de Fàtima. Sempre es fa la missa a l’ermita de Fàtima, on unes quantes veïnes preparen les flors, cadires i un ressopó per després. Aquesta tarda plou i no es pot fer fora l’ermita, però sí que es fa a l’església amb ressopó i tot!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari