Divendres 12 de maig de 2023: matí a la Residència el Colomer i tarda del míting d’inici de campanya al nucli

Divendres 12 de maig: matí a la Residència el Colomer i tarda del míting d’inici de campanya al nucli

Aquest matí la Paqui i jo anem a la residència el Colomer. Hi anem convidats pel Caste, que és qui ha preparat el vídeo del centenari de l’escola, amb entrevistes a ex-alumnes. Alguns dels entrevistats estan a la residència i, per això, hi hem anat a projectar el documental. Als que són de la bisbal els ha fet molts il·lusió, per reconèixer a la majoria dels que hi surten. Passem una bona estona!

Avui és el primer dia de campanya i comentem amb acte d’inici de campanya. La previsió era fer-ho al carrer, davant del CMC però, al ploure ho canviem de lloc. Que bé que plou! Fa tanta falta que, encara que plogui poc, sembla que sigui molt! Només un moment de pànic quan comença a granissar però, per sort, de seguida torna a ploure.
Fem l’acte d’inici de campanya a la sala de gran del CMC, on intervenim una part de la candidatura. Moltes gràcies a les més de setanta persones que ens heu acompanyat! Acabem amb una copa de cava brindant per la campanya que avui comencem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari