Diumenge 7 de maig de 2023: trobada de manotes i concert de primavera

Diumenge 7 de maig: trobada de manotes i concert de primavera

A les 9 del matí vaig a la Societat per ajudar la colla a preparar l’esmorzar de la trobada de manotes. Tenim varis manotes: la granota Arbequina, el pirata Xarel·lo, l’inspector i el Franky, però pesen i necessites vària gent per posar i treure. Per això no els traiem massa.
Avui fan esta perquè els traiem al carrer! juntament amb la colla de Montroig del Camp i els de Salou.
Primer esmorzem i després la cercavila pel poble, molt bon ambient i molt animat! A l’acabar, fan ballada conjunta i després dono els records de la trobada juntament amb el Joan, president de la Societat, i el Jordi president del Grup de Geganters i Grallers de la Societat. Un honor formar-ne part!

I per la tarda, a concert! L’Associació de Cors Antistiana organitza el concert de primavera a l’església de Santa Maria. Avui gaudim de música napolitana amb l’Alicia Gutiérrez al piano i el tenor Josep Anton González. Un concert de primera!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari