Dissabte 6 de maig de 2023: matinal solidària amb P.I.C.A., rebuda de la Colla Joves Xiquets de Valls i sopar de la primavera a la Societat

Dissabte 6 de maig: matinal solidària amb P.I.C.A., rebuda de la Colla Joves Xiquets de Valls i sopar de la primavera a la Societat

Després de comprar als comerços bisbalencs per la setmana, anem cap al Priorat. Avui l‘associació P.I.C.A. (Protecció contra l’abús infantil) organitzen el seu primer aniversari amb una gran festa! Estan al parc del local social del Priorat perquè és molt gran i hi poden aparcar les motos (són espectaculars!), fer els esmorzars, la barra, l’actuació, les paradetes, … Un ambient maquíssim!

A quarts de 12 del migdia, la Judith i jo baixem al nucli per rebre la Colla Joves Xiquets de Valls a la Societat. Cada any fan la caminada Valls-Vilafranca i una de les parades és a la Bisbal. Enguany, juntament amb el Joan Solé president de la Societat, els rebem amb coca del forn de les escales i cava. Avui és dels anys que tenen més calor i encara els queda una bona estona per arribar! Gràcies per fer parada, un any més, a la Bisbal!

Tornem cap al Priorat, amb la festa de P.I.C.A., felicitats per la organització! Ens hi estem fins l’hora de dinar, que tornem cap a casa.

Al vespre seguim amb el sopar de la primavera a la Societat. Companyia immillorable, menjar exquisit del restaurant Ull de Llebre, postres boníssims de gelats artesans i tot amb vi i cava de Cellers Domenys. I amb música i ball del Duet Alma, la Ma Àngels i l’Albert ja són com de la família!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari