3 i 4 de maig de 2023: dimecres i dijous amb reunions, Consell d’alcaldies i el comiat a la Maria, bisbalenca centenària

3 i 4 de maig: dimecres i dijous amb reunions, Consell d’alcaldies i el comiat a la Maria, bisbalenca centenària

El dimecres 3 de maig a les 9 del matí, ens reunim amb l’empresa i la direcció d’obra de les obres de la fase 1 del poliesportiu municipal i de la fassina. Reunió periòdica pel seguiment de les obres i per anar resolent els imprevistos que van sorgint. Anem a bon ritme!
Després marxo a Barcelona que tinc una visita. Sempre que puc vaig en cotxe a Barcelona però, amb la gran avaria d’aquesta setmana a Rodalies, sense solucions alternatives, opto per anar-hi en cotxe. I es nota que hi ha avaria perquè hi ha molt més trànsit!

Per la tarda vaig al Consell d’alcaldies al Consell Comarcal. L’últim Consell d’alcaldes operatiu, ja que al juny farem l’últim de la legislatura, de tràmit. Avui estem ben bé tres hores amb diversos temes com l’hospital comarcal, nous serveis i el servei de residus comarcal.

El dijous 4 de maig al matí, tinc una reunió a les 9 del matí i després vaig a l’enterrament de la Maria del Mònic, bisbalenca centenària que fa poques setmanes va fer els 101 anys. L’any passat la vam homenatjar per arribar al centenari. Descansa en pau, Maria.

Després torno a l’Ajuntament i segueixo amb reunions.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari