Dissabte 29 d’abril de 2023: Feria de abril a l’Esplai i cicle Gaudí de cinema català

Dissabte 29 d’abril: Feria de abril a l’Esplai i cinema Gaudí

Aquest matí anem a la Feria d’abril que organitzen a l’Esplai. Hi vaig molt ben acompanyada! Parlem amb molts veïns i veïnes de l’Esplai, Can Gordei i la Miralba i gaudim de les actuacions. Felicitar a l’associació de veïns de l’Esplai per l’organització. Passem un bon matí!

Al migdia dinem al restaurant Ull de Llebre per celebracions familiars. Excel·lent, com sempre!

I per la tarda vaig al cicle Gaudí. Avui els Senderistes Bisbalencs venen les entrades per la pel·lícula “La maternal”. Una gran pel·lícula que, per desgràcia, és molt real Mireu-la si en teniu ocasió.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari