Dijous 27 d’abril de 2023: reunions, visita a la millora de les grades del camp de futbol municipal i assisteixo a la Nit de l’empresa 2023

Dijous 27 d’abril: reunions, visita a la millora de les grades del camp de futbol municipal i assisteixo a la Nit de l’empresa 2023

Avui és la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya, i el sant de la meva mare!

Al matí visito una de les empreses més importants del polígon amb la Cambra de Comerç. Quan torno a l’Ajuntament, vaig amb la Leo al camp de futbol municipal per veure els seients col·locats a les grades del camp de futbol municipal. Han quedat molt bé!

Al vespre assisteixo, un any més, a la Nit de l’Empresa organitzada per la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès). Enguany és a la Finca Mas Soler a Sant Pere de Ribes, un espai magnífic!
Sec a la taula amb amics i amigues polítics del Penedès, i el menú del sopar està fet el primer plat al Garraf, el segon plat a l’Alt Penedès i les postres a càrrec de l’Obrador del Baix Penedès, tot boníssim i maridat amb vins i caves del Penedès.
Es lliuren reconeixements a les empreses que fa 25, 50 i 100 anys des de la seva creació, i també premis a diverses categories per empreses del Penedès.

La presidenta de la FEGP és la Neus Lloveras, gran persona i empresària!

Una gran nit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari