Dissabte 22 d’abril de 2023: matí al parc de cal·listènia i tarda de presentació del llibre de Sant Jordi

Dissabte 22 d’abril: matí al parc de cal·listènia i tarda de presentació del llibre de Sant Jordi

A les 10 del matí la Judith, la Leo, la Paqui i jo som al parc del Priorat, on s’han instal·lat aparells de cal·listència gràcies als pressupostos participatius. Avui la mateixa empresa que l’ha instal·lat, fa una classe oberta per persones de totes les edats, de funcionament dels aparells. Molt interessant i amb molta gent!

Per la tarda anem al pati de l’escola que aquest estiu farà cent anys! Avui presentem el llibre de temàtica bisbalenca que edita l’Ajuntament, un llibre fet de les entrevistes que ha fet la Sònia Ferrer, amb pròleg de l’historiador local i bibliotecari, Jordi Ferran. Un llibre que recull testimonis dels anys 40 fins els 90, d’ex-alumnes que ens expliquen com era l’escola, com eren els mestres, a què jugaven, … un testimoni importantíssim, gràcies a totes les persones que hi heu col·laborat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari