Dimecres 12 d’abril de 2023: comissió de seguiment del SOC, reunions i Consell d’alcaldies

Dimecres 12 d’abril: comissió de seguiment del SOC, reunions i Consell d’alcaldies

A les 10 del matí em connecto a la comissió de seguiment del Consell de Direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), reunió llarga fins les 12 del migdia perquè ens presenten el resultat de projectes importants executats.

Després segueixo amb altres reunions.
A les 7 de la tarda sóc al Consell Comarcal del Baix Penedès, per assistir al Consell d’alcaldies. Tenim 6 punts a l’ordre del dia, d’on en destaco quatre.
Primer amb l’assistència amb els caps de l’àrea bàsica de Mossos d’Esquadra a la comarca, reunió llarga però important i interessant. Després ens presenten l’Associació Avancem Junts, amb projectes comarcals necessaris i molt importants per les persones amb autisme. Fan una gran feina!
En tercer lloc reunió amb el Conseller delegat de l’àrea de Gent gran de la comarca i el tècnic, per presentar-nos el pla local d’envelliment quilòmetre zero, que ben aviat s’anirà implantant a molts municipis de la comarca.
I per últim, però no menys important, reunió amb els tècnics del consell sobre el procés de licitació del nou contracte de recollida de residus. És un expedient complexe i segueix endavant.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari