Dilluns 10 d’abril de 2023: dilluns de Pasqua, aplec a l’ermita de Santa Cristina

Dilluns 10 d’abril: dilluns de Pasqua, aplec a l’ermita de Santa Cristina

Cada any, des de ben petita, que el dilluns de Pasqua anem a l’aplec. I enguany és especial!
Primer de tot un agraïment a la Junta de l’ermita, per la neteja i condicionament, un agraïment a l’ADF Clot de Bou per ser-hi sempre, un agraïment a la Coral Antistiana per cantar durant la missa i les caramelles, agraïment als Senderistes Bisbalencs per la organització de la caminada i el dinar i, per últim, agraïment a la Judith Vidal per la vitalitat, il·lusió i organització d’aquest aplec!
A les 9 del matí marxen caminant del poble cap a l’ermita, jo hi pujo en cotxe. A l’arriba ja em trobo una part dels Senderistes Bisbalencs preparant la barra de bar, les taules i cadires pel dinar, …

Al cap d’una estona ja arriben els caminadors. A quarts de 12 del migdia assisteixo a la missa a l’ermita, i l’acabem cantant es goigs de Santa Cristina i la Coral ens canta tres caramelles.

Sortim i comencen les sardanes, enguany amb la Cobla Cossetània1 Quina alegria ballar sardanes davant l’ermita, és on vaig aprendre a ballar-les de petita.

Acabem les sardanes i anem seient a les taules, som 150 persones apuntades a l’arròs! A part de les persones que ens quedem al dinar d’arrós, hi ha més gent que hi dina en altres taules.

I l’aplec no s’acaba aquí, perquè després de dinar el grup Toc de Baucus, fan un concert de gralles.

Dia complert i alegre! Gràcies per les fotos a la Judith, el Rafel i el Massam!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari