4 i 5 d’abril de 2023: dimarts i dimecres de visita a Barcelona, reunions i Viacrucis de nit

4 i 5 d’abril: dimarts i dimecres de visita a Barcelona, reunions i Viacrucis de nit

El dimarts 4 d’abril anem la família a passar el dia a Barcelona. Al matí visitem la Casa Batlló, de Gaudí, i és espectacular, una obra d’art. Imprescindible visitar-la!! I per la tarda anem a teatre, a veure “Els ocells” de la Calòrica. Una obra còmica amb una crítica de la societat actual molt ben trobada. Si podeu, aneu a veure-la!

El dimecres 5 d’abril al matí a l’Ajuntament, amb quatre reunions d’atenció a la ciutadania, totes molt diferents.
Al vespre vaig, juntament amb cinc bisbalencs més, al Viacrucis nocturn que s’organitza des de l’Arxiprestat del Baix Penedès, a Santa Oliva. Una bona estona de caminar, silenci i reflexió. (Gràcies Maryen per la foto!)

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari