Publicació número 2.000 al bloc!! 30 i 31 de març de 2023: acabo el mes de març amb reunions i Ple a la Diputació

30 i 31 de març: acabo el mes de març amb reunions i Ple a la Diputació

El dijous 30 de març al matí visitem dues empreses del polígon, una industrial i una logística. Molt interessant les explicacions de la seva activitati també de necessitats formatives i d’ocupació, on podem treballar conjuntament.
Per la tarda tinc també dues reunions, al despatx d’alcaldia. La segona reunió és amb l’ADF Clot de Bou, ja que estem treballant per arribar a acords per incrementar la prevenció d’incendis amb diverses activitats i actuacions i, per part de l’Ajuntament, incrementar l’import de col·laboració per poder fer front a aquestes actuacions. Estem molt preocupats per la falta de pluja i com encarar la primavera i l’estiu.

El diumenge 31 de març a les 9 del matí ja sóc a la Diputació, primer per una reunió i a les 10 del matí Ple. Un Ple amb trenta-dos punts a l’ordre del dia d’entre els que hi ha donar compte d’inversions importants per la comarca com la xarxa d’autocaravanes. Seguim treballant pels municipis i comarques!
Després segueixo amb reunions de l’àrea de patrimoni.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari