Dimecres 29 de març de 2023: reunions, fira d’ocupació a Calafell, reconeixement de l’AOC i la Judith pren possessió del càrrec de consellera comarcal

Dimecres 29 de març: reunions, fira d’ocupació a Calafell, reconeixement de l’AOC i la Judith pren possessió del càrrec de consellera comarcal

Aquest matí tinc vàries reunions i després, a mig matí, anem cap a Calafell per visitar la fira d’ocupació que organitzen des de la Cambra de Comerç, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell i el Consell Comarcal. Una fira molt interessant amb moltes empreses que reben els demandants de feina i els agafen els currículums. Hi trobem també bastants bisbalencs i bisbalenques que busquen feina, i que ben segur que en trobaran!

Per la tarda marxo amb la Paqui cap a Manresa, per assistir al reconeixement de l’AOC (Administració Oberta de Catalunya) a diverses administracions públiques.
Estem molt contentes perquè, des de l’AOC rebem el reconeixement per l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès com a administració local capdavantera en l’impuls de la transformació digital i el govern obert per millorar la vida de les persones
L’acte s’ha celebrat a la Sala Petita del Kursaal de Manresa, amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta del Consorci AOC, del president de Localret i vicepresident del Consorci AOC, de l’alcalde de Manresa i del director gerent de l’AOC.
Hem rebut el reconeixement d’administració oberta per estar entre els “Top 10” dels municipis d’entre 1.001 i 5.000 habitants en reconeixement com a administració local capdavantera en l’impuls de la transformació digital i el govern obert per millorar la vida de les persones.
Enguany han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa: Ajuntaments d’1 a 500 habitants; de 501 a 1.000 habitants; de 1.001 a 5.000 habitants; de 5.001 a 20.000 habitants; de 20.001 a 50.000 habitants; de més de 50.000 habitants i Consells comarcals.
L’acte s’ha pogut seguir en directe a través del canal de Youtube del Consorci AOC. Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que elabora l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals.

I de Manresa anem cap al Vendrell, per assistir a la presa de possessió de la Judith com a Consellera Comarcal. Moltes felicitats Judith, seràs una gran consellera!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari