Diumenge 26 de març de 2023: inauguracions a Masllorenç i concert de Setmana Santa

Diumenge 26 de març: inauguracions a Masllorenç i concert de Setmana Santa

Al matí vaig a Masllorenç com a diputada de la Diputació de Tarragona, per inaugurar obres de remodelació de dues places del poble amb la col·lació de la Diputació en el PAM (Pla d’acció municipal).  La Diputació està al costat dels municipis, donant suport a millores i noves inversions. Un plaer acompanyar l’alcalde i amic Joan Miró!

Ha estat un matí fantàstic amb la signatura al llibre d’honor de l’Ajuntament de Masllorenç, les inauguracions, l’acompanyament musical i el pica-pica amb els veïns i veïnes. Gràcies Joan!

Per la tarda assisteixo al magnífic concert de Setmana Santa. Comencem amb l'”Agnus Dei” i seguim amb “Les set paraules de Jesucrist a la Creu”, de J.M. Montlleó, a càrrec de PradesCor, Cor Antistiana, Coral Vila de Falset i Banda Vila de Falset; amb en Josep Mateu a l’orgue i dirigit per en Carles Capseta.
És una peça increïble de veu i música. Felicitats! I molt orgullosa de la participació de les 6 bisbalenques!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari