23 i 24 de març de 2023: dijous i divendres de xerrada, judici, reunions i inauguració de “Suite of art gallery”

23 i 24 de març: dijous i divendres de xerrada, judici, reunions i inauguració de “Suite of art gallery”

El dijous 23 de març al matí acompanyem als Esventats com a testimonis del contenciós presentat per una persona de fora la Bisbal que demana indemnització per haver presumptament pres mal, durant una gimkana Esventada. Els acompanyem per a testificar i assistim com a públic. Vergonyós que hi hagi denúncies com aquestes!

Per la tarda assisteixo a la xerrada informativa de l’oficina de transició energètica, dins el projecte comarcal on en formem part. Una xerrada interessant i, a partir d’aquí, es poden fer consultes individuals els dos dies al mes que ve el tècnic a l’Ajuntament.

El divendres 24 de març al matí tinc res reunions i, per tarda, la Judith, la Paqui i jo anem a la inauguració de “Suite of art gallery”, convidades pel Jaume Junqué. El Jaume, juntament amb altres socis, inauguren aquesta galeria d’art urbà a Barcelona. Aneu-hi, val molt la pena!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari