Dijous 16 de març: dia a Tarragona a la Fira ocupació de la Cambra de Comerç i a la presentació dels resultats de la prova pilot del projecte de gent gran

Dijous 16 de març: dia a Tarragona a la Fira ocupació de la Cambra de Comerç i a la presentació dels resultats de la prova pilot del projecte de millora del benestar de la gent gran

A les 10 del matí la Judith, la Paqui i jo som a Tarragona, al palau de congressos, per assistir a la Fira d’ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Tarragona. Hi assisteixen bisbalencs i bisbalenques del SOM Bisbal, que han vingut en autocar o cotxes, per la recerca de feina. Fa molta anys que organitzen aquesta fira, on hi participen moltes empreses del territori i amb molta afluència de persones que busquen feina. Saludem a la presidenta de la Cambra, Laura Roigé, al responsable de formació Josep Oriol, i al responsables de projectes Jordi Cáceres, grans professionals!

Després anem cap a la facultat de la URV (Universitat Rovira i Virgili), per assistir en un dels actes dins la XVI Jornada del Dia Mundial del Treball Social de la Facultat de Ciències Jurídiques. Anem convidades per la Jerusalen, una gran professional de l’empresa Arc Serveis, per la millora del benestar de la gent gran. Va presentar els resultats de la prova pilot del projecte guanyador del I Concurs de Projectes Socials per a gent gran de la URV: el projecte d’assistents virtuals per a promoure l’autonomia i l’envelliment actiu. Un projecte on s’ha demostrat que els dispositius “Alexa” permeten automatitzar tasques i processos per millorar l’agilitat i atendre de manera més eficaç les necessitats de les persones majors o dependents.
La prova pilot ha tingut una durada de 10 mesos i hem tingut la sort de participar-hi, gràcies a la regidora Paqui Cepas. Durant aquesta prova pilot, s’ha fet l’estudi del desplegament dels dispositius als domicilis de persones grans de diferents perfils, per després obtenir dades i poder treure’n conclusions. Hi hem participat juntament amb el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla i Tarragona.
De La Bisbal hi ha participat la Felisa, que està encantada amb l’Alexa! Moltes gràcies Jerusalen i felicitats per aquests resultats! Molt orgullosa de seguir avançant per la millora del benestar de la gent gran!

Dia de projectes d’ocupació i gent gran!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari