Dimecres 15 de març de 2023: reunions i assistim a la concentració al Parlamnt, pel No a la MAT

Dimecres 15 de març: reunions i assistim a la concentració al Parlamnt, pel No a la MAT

Al matí vaig a l’Ajuntament per diverses reunions. Al migdia, la Paqui i jo marxem cap a Calafell a agafar el tren fins a l’Estació de França. D’allà caminem fins davant el Parlament. Quan hi arribem ja hi ha unes quantes persones.
Hi anem per la crida de les diverses plataformes de No a la MAT que hi ha al territori, perquè avui es presenta al Parlament una proposta perquè no tirin endavant les actuals línies MAT en estudi que venen de l’Aragó fins a l’àrea metropolitana, travessant i malmetent tot el territori. S’han de buscar solucions alternatives que tinguin com a base, la proximitat en la producció i consum de l’energia. Segur que ens en sortirem!
Allà coincidim amb els alcaldes de Bellvei i Sant Jaume, i també amb l’alcalde d’Olèrdola.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari