Dijous 2 de març de 2023: reunions, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar i reunió sopar de Compromís

Dijous 2 de març: reunions, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar i reunió sopar de Compromís

Aquest matí tinc vàries reunions internes i amb veïns i veïnes del municipi. Al migdia la Judith, la Leo i jo ens connectem a l’Assemblea extraordinària de la Mancomunitat de l’Albornar, juntament amb els ajuntaments que en formem part que són Albinyana, Santa Oliva i Banyeres.

Al vespre em reunió amb la llista i el grup de Compromís amb la Bisbal, els que han pogut venir, al local de campanya com fa quatre anys. Compartim sopar amb productes bisbalencs i compartim il·lusió, projectes i complicitats de cara a les municipals!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari