Dimecres 1 de març de 2023: començo el mes amb mesa social, obertura del bar del local de la Miralba i Consell d’alcaldies

Dimecres 1 de març: començo el mes amb mesa social, obertura del bar del local de la Miralba i Consell d’alcaldies

Avui comencem el mes de març, ja han passat dos mesos d’aquest any! I han passat molt ràpid!!

A quarts de 10 del matí comencem la mesa social de cada mes, amb la regidora de serveis socials, la Paqui Cepas. Però avui és una mesa especial, perquè s’afegeix la responsable i altres professionals de serveis socials del Consell Comarcal, per explicar-nos la gestió de serveis socials de l’any passat, del 2022. Una explicació amb dades, molt important, sobretot per encarar els serveis aquest any i en els propers.

Al migdia anem al bar del local de la Miralba, que avui l’obre el Jonathan. Ens hi quedem a dinar i us recomano anar-hi: bon menjar i bon servei! Segur que els hi anirà molt bé.

I a les 7 la tarda, Consell d’alcaldies. Tenim pocs punts a l’ordre del dia però molt interessants, que fan que sortim a les 9 del vespre.
Ens visiten de l’Associació AC i de la Universitat de les Illes Balears, per tractar el tema de la violència sexual a la comarca, especialment en adolescents i joves. Un tema preocupant.
Després ens visiten del Casal Anxanetes, dedicat a infants de famílies vulnerables. Una gran labor i un tema molt interessant.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari