Dijous 23 de febrer: notícia trista, reunions, dinar de l’Associació de la Gent Gran i inauguració de l’aparador jove amb fotografies de l’Aniol

Dijous 23 de febrer: notícia trista, reunions, dinar de l’Associació de la Gent Gran i inauguració de l’aparador jove amb fotografies de l’Aniol

Ahir vam saber la trista notícia de la mort de l’Antònia Calbet, de ca la Marcona, una dona alegre amb una gran família. Descansa en pau.

Durant tot el matí tinc diverses reunions fins al migdia que, acompanyada de la Paqui i la Leo, anem al dinar de final de Carnaval organitzat per l’Associació de la Gent Gran. La junta de l’associació han preparat el xató i han cuit les salsitxes, la cansalada i els fesols. Tot boníssim! I, el millor de tot, la companyia!! Que per molts anys ho pugueu organitzar!

Després del dinar marxo cap al Vendrell, perquè l’Aniol inaugura l’aparador jove a les oficines de Jove Baix Penedès. L’aparador està dedicat als camps de treball internacionals i l’Aniol l’estiu passat va estar en un camp de treball de fotografia a Islàndia. Una gran experiència viscuda!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari