Dilluns 20 de febrer de 2023: reunions, visita d’empresa i Carnaval infantil

Dilluns 20 de febrer: reunions, visita d’empresa i Carnaval infantil

A les 9 del matí em connecto a una reunió de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) per temes d’ocupació. Després tinc vàries reunions fins al migdia. Al migdia visito l’empresa que fa pocs mesos que està instal·lada al polígon les Planes baixes, és Itsa. Segur que l’heu vist anant cap a l’Ortigós, amb lletres blaves. Una empresa de producció i distribució molt interessant!

Per la tarda, com ja és tradició, participem del Carnaval infantil al gimnàs de l’escola. Un grup d’animació que fa ballar petits i grans, i després berenar per tothom! Celebrant el Carnaval fins a l’últim dia!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari