Diumenge 19 de febrer de 2023: diumenge de Carnaval!

Diumenge 19 de febrer: diumenge de Carnaval!

El Carnaval no agrada a tothom, a mi m’encanta! M’agrada molt disfressar-me, ballar, riure, … i si és en grup millor!
Avui el començo com cada diumenge de carnaval, esmorzant a Cal Gornal amb les persones que abans fèiem carrossa. Esmorzar de forquilla, a la brasa, boníssim tot! I la companyia immillorable!!

Després vaig cap a casa per posar-me la disfressa i la perruca. Enguany no fem carrossa ni comparsa, però la Paqui i jo ens hem animant a tornar-nos a posar la disfressa que vam portar fa uns anys, de “Miércoles Adams”, ara que torna a estar de moda!
Sortim de carnaval i anem davant la Societat, a esperar que arribin les carrosses i les disfresses. Ja hi ha molta gent, tothom feliç gaudint del Carnaval!

A les 12 del migdia arriba la carrossa on hi van la Leo i el Feliu, que sempre van molt ben vestits, amb tots els detalls. Després ve una altra carrossa, on van d’egipcis, amb molta gent. Fan molt de goig. I al final la carrossa dels Esventats, on hi anem totes les persones que anem disfressades però sense comparsa. Anem seguint ballant i rient amb tothom, per tot el poble.
Quan pugem a la Riba, fem una mica de drecera per anar a veure la Judith, que s’està delint! I tornem a veure passar la rua fins que ens afegim al final.

Fa un dia espectacular i ajuda a què tot sigui més fàcil. Quan ja estem acabant ens trobem amb el Quim i la Cristina, espectadors fixes del Carnaval. La rua s’acaba davant la Societat i d’aquí anem a dinar a l’Ull de Llebre, que hem fet gana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari