Dissabte 18 de febrer de 2023: tarda literària amb Leonardo Padura i nit de carnaval a la Societat

Dissabte 18 de febrer: tarda literària amb Leonardo Padura i nit de carnaval a la Societat

Aquesta tarda gaudim d’un convidat molt especial: en Leonardo Padura, que ens presenta el seu llibre “Personas decentes“. És un escriptor cubà de novel·la negre, molt reconegut arreu del món i a qui avui podem escoltar parlant dels seus llibres, del seu país i de l’ofici d’escriptor. Una conversa molt interessant!

Per la nit comencem el carnaval a la Bisbal, amb el tradicional sopar de Carnaval a la Societat. Hi som més de cent persones disfressades i no disfressades, per sopar i gaudir del ball de Carnaval. Amb la Judith, com cada any, venim disfressades. Felicitats a la Junta pel sopar i per la vetllada tan agradable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari