Dijous 16 de febrer de 2023: visitem les obres del poliesportiu municipal i de la fassina

Dijous 16 de febrer: visitem les obres del poliesportiu municipal i de la fassina

A quarts de 10 del matí la Leo i jo, acompanyades de tècnics municipals, anem cap al poliesportiu municipal. Allí ens trobem amb l’empresa que executa les obres i el director d’obres.
Les obres de la Fase 1 del poliesportiu municipal, que es corresponen amb l’adequació del pavelló esportiu i la construcció dels nous vestuaris, van començar l’octubre de l’any passat i van per bon camí. Ara porten un 20% de l’obra, que és la part més delicada de desfer la part que s’ha de refer d’obres antigues. El pavelló quedarà molt bé, complint normativa de Pavelló-1 amb molta llum, grades, vestuaris, … La visita ha sigut molt interessant, on el director d’obres i l’encarregat d’obres ens han anat explicant com ha anat fins ara, la previsió, …

Del poliesportiu municipal anem cap a la fassina, on l’obra i la direcció d’obra són els mateixos que el poliesportiu municipal. De moment encara no fa efecte perquè estan fent els moviments de terres, ja que les obres van començar fa unes setmanes. També és una obra delicada d’inici perquè no hi ha plànols de com era la fassina, sobretot dels cups i pous que es van trobant, però també avança a bon ritme.

En uns mesos podrem gaudir de dues instal·lacions modernes, eficients i molt necessàries!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari