Dimecres 15 de febrer de 2023: assisteixo a la presentació dels pressupostos 2023 de la Generalitat, a la Vegueria Penedès

Dimecres 15 de febrer: assisteixo a la presentació dels pressupostos 2023 de la Generalitat, a la Vegueria Penedès

Agafo el tren a Calafell per anar a Vilanova i la Geltrú. El motiu és la presentació, per part de la Consellera d’economia Natàlia Mas, dels pressupostos de la Generalitat 2023, amb explicació al Penedès.
De l’explicació trobo a falta el detall per comarques i, per variar, som dels territoris amb menys inversió. Almenys sí que hi ha una partida per la part d’aquest any d’ampliació de l’hospital. De la resta ho he vist de passada perquè no ha entrat en detall. Seguirem reivindicant més inversió i despesa a una de les comarques amb més atur del país.

Al tornar ja no vaig a l’Ajuntament, i treballo des de casa la resta de matí i la tarda.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari