Divendres 10 de febrer de 2023: inauguració local BASE al Vendrell i reunions a l’Ajuntament

Divendres 10 de febrer: inauguració local BASE al Vendrell i reunions a l’Ajuntament

Avui m’aixeco a quarts de 5 del matí per preparar-ho tot pel Magí, que va a esquiar amb la classe de l’institut, els de 3r d’ESO. Un dia intens d’esquí!

A les 10 del matí assisteixo, com a diputada de la Diputació de Tarragona al Baix Penedès, a la inauguració del local de BASE al Vendrell, acompanyant a l’Eduard Rovira, president de BASE, al Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell i al Pere Segura, vice-president de BASE. També assisteixen el director de l’Agència Tributària de Catalunya, la coordinadora de tributs de Catalunya i la representant de les oficines de BASE al Baix Penedès. Aquesta oficina abans estava als baixos de l’Ajuntament i, des de fa unes setmanes, està als baixos d’un edifici d’on hi ha l’aparcament del Puig. Aquesta oficina no només dona servei al Vendrell, sinó que dona servei als municipis de comarca. a la Bisbal, per exemple, s’obre l’oficina de BASE els dilluns al matí, però la resta de dies els bisbalencs i bisbalenques poden anar a aquesta oficina del Vendrell. és una gran millora d’espai!

Torno a l’Ajuntament i em reuneixo amb l’Associació de veïns de la Miralba, per diversos temes de la urbanització. A continuació una reunió interna d’Ajuntament.
Per la tarda torno a l’Ajuntament per una reunió amb una ciutadana, comentant varis aspectes del municipi. molt interessant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari