Diumenge 5 de febrer de 2023: cros escolar, dinar d’aniversari, Pastorets del Vendrell i sopar de final de temporada dels Pastorets

Diumenge 5 de febrer: cros escolar, dinar d’aniversari, Pastorets del Vendrell i sopar de final de temporada dels Pastorets

A quarts de 10 del matí vaig cap al camp de futbol municipal, pel cros escolar, per ajudar la Leo regidora d’esports, el Jordi i la Carol professors d’educació física de l’escola i l’institut, i els voluntaris de l’escola i l’institut. Avui fa un dia radiant perquè fa sol i no fa vent, molt millor que l’any passat que, fent-ho a l’abril, va fer mal dia.
Tothom treballant perquè estigui tot a punt per les 11 del matí, quan comencen el cros els més grans de l’institut, i anem baixant d’edat fins arribar, a quarts d’1 del migdia, amb els infants de P3 i la cursa familiar.
Quasi tres-cents infants i joves participant del cros escolar i, a més, també poden gaudir dels inflables instal·lats a l’era, gràcies a l’AMPA de l’institut i l’Ajuntament. Un matí fantàstic!

Al migdia anem a dinar al restaurant Ull de Llebre per celebrar l’aniversari dels 75 anys dels pares. Tot i que els aniversaris van ser a començaments de desembre i a començaments de febrer, el de desembre no el vam poder celebrar per motius de salut però avui sí!

I per la tarda anem a gaudir de la representació dels pastorets, a càrrec dels Pastorets del Vendrell. Els vaig veure fa anys i avui la representació és diferent, m’ha entusiasmat!
Després assistim al sopar de final de temporada dels pastorets i hi assisteixo com a diputada de la Diputació de Tarragona a la comarca. Mengem les delicioses coques de Cal Badejo i amb una gran companyia, amb el director i el president dels pastorets, l’alcalde del Vendrell, el Josep Maldonado i totes els actors, actrius, tramoistes, maquilladores, so, vestuari, … Al dirigir-los unes paraules només puc felicitar-los per la representació i per totes les hores i hores de feina per preparar-ho i oferir aquest gran espectacle.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari