Dissabte 4 de febrer de 2023: reconeixement de 25 anys a un bomber voluntari bisbalenc, missa de la Candela i de Sant Blai i sopar de Santa Àgata de l’Associació de dones la Roca Foradada

Dissabte 4 de febrer: reconeixement de 25 anys a un bomber voluntari bisbalenc, missa de la Candela i de Sant Blai i sopar de Santa Àgata de l’Associació de dones la Roca Foradada

Aquest matí la Leo i jo assistim a l’acte de reconeixement de 20 i 25 anys de servei de diversos bombers voluntaris del parc de Sant Jaume. Agrair al Marc Palau, alcalde de Sant Jaume dels Domenys, que ens hagi convidat. Hi assistim perquè el Mariano és un dels bombers voluntaris que reben el reconeixement per 25 anys de servei. Moltes felicitats Mariano!

A les 7 de la tarda vaig a missa per celebrar la candelera (que va ser el 2 de febrer) i Sant Blai (que va ser el 3 de febrer), tots portem cistell per beneir fruits. Vivint les tradicions!

I per la nit anem al sopar de Santa Àgata de l’Associació de dones la Roca Foradada. Com ja és tradició, sopem truites que porten totes les assistents. Truites molt diferents, originals i boníssimes! Abans de sopar una bisbalenca ens explica en què consisteix la reflexologia podal, molt interessant.
sopem i passem una bona estona!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari