Divendres 3 de febrer de 2023: visita al centre d’empreses Nodus de Barberà del Vallès i la pèrdua d’un bon amic

Divendres 3 de febrer: visita al centre d’empreses Nodus de Barberà del Vallès i la pèrdua d’un bon amic

Aquest matí la Leo i jo, juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona i l’alcalde i regidora de l’Ajuntament de Constantí, anem a visitar el Nodus de Barberà del Vallès. És un centre d’empreses de l’Ajuntament, amb uns equipaments increïbles al servei de les empreses i amb formació, serveis, … és impressionant! Gràcies per l’acollida i l’explicació.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al migdia m’assabento de la mort del Pere Saumoy, un gran amic. El Pere per mi era el pare d’una amiga, fins que vam coincidir al mateix grup polític a la Bisbal, amb Convergència, lluitant contra l’equip de govern més opac, cacic i mal gestionador que hem tingut mai. Vam treballar al mateix equip quatre anys a la oposició i després quatre anys a govern. Durant tots aquests anys he après moltíssim d’ell i hem fet un bon equip. Gràcies per dedicar tots aquests anys a servir a la Bisbal. Et trobaré a faltar, Pere.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari