Dimarts 31 de gener de 2023: matí a la Diputació i tarda de reunió amb entitat i club de lectura

Dimarts 31 de gener: matí a la Diputació i tarda de reunió amb entitat i club de lectura

Acabo el mes de gener anant el matí a la Diputació. Avui no tinc cap reunió sinó que, amb el cap del departament de patrimoni, visito part del patrimoni de la Diputació que és a Tarragona com la Savinosa, escola Sant Rafael, escola d’art, el conservatori de música el patronat de turisme i el museu d’art modern. Les visites són per situar els diferents espais quan en parlem, però la visita ha sigut molt més que això. Han sigut molt més perquè he pogut parlar amb directors, directores i personal dels diferents serveis visitats, explicant els serveis, el funcionament, … Un matí molt interessant!

A les 7 de la tarda la Judith i jo ens reunim amb el Ball de Diables de la Bisbal, per parlar del conveni i activitats per aquest any 2023. El Ball de Diables és una entitat amb molts socis i sòcies, que ens omplen la Festa Major de foc i so de timbals!

I de la reunió anem cap a la biblioteca per assistir al segon dia del club de lectura dirigit pel Llorenç Avinyó. Avui ens parla dels llibres sobre cartes, carters i correspondència, acompanyats de cançons i vídeos sobre les cartes. I també ens acompanya una persona molt especial i coneguda a la Bisbal: la Margarida Minguella, la cartera de la Bisbal. Ens ha parlat de perquè va ser cartera, d’anècdotes viscudes com a cartera i el que ha representat per ella. Moltes gràcies Margarida!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari