21 i 22 de gener de 2023: cap de setmana fred celebrant Santa Agnès, al concert de la ContraOrquestra i a la presentació del candidat Jordi Marlès

21 i 22 de gener: cap de setmana fred celebrant Santa Agnès, al concert de la ContraOrquestra i a la presentació del candidat Jordi Marlès

El dissabte 21 de gener és Santa Agnès i ho celebrem a casa, dinant carn a la brasa, salsitxa, carxofes, … tot producte bisbalenc! Al mató, com sempre que puc, a comprar per la Bisbal per avui i per tota la setmana.
A les vuit del vespre la Leo i jo som a Santa Oliva per gaudir del concert “Un món animat” de la ContraOrquestra, de l’escola de música Contrapunt. Un concert interpretant música de pel·lícules, totes conegudes, molt ben interpretades. Felicitats!

El diumenge 22 de gener al migdia anem a Llorenç, a la presentació del candidat Jordi Marlès de Compromís per Llorenç, per les eleccions municipals d’aquest mes de maig. I l’acompanya un convidat de luxe: el President Mas. Un plaer, com sempre, escoltar el gran President Mas! Jordi, felicitats per la presentació i molts ànims. Per encapçalar una llista per municipals cal coratge, il·lusió, compromís i implicació, i el Jordi té aquests requisits. Endavant!

I per la nit començo llibre nou, perquè he acabat “El cuento de la criada“, que és impactant com la sèrie. Val la pensa llegir-lo i reflexionar-hi. Avui començo el llibre “Máscaras” de Leonardo Padura, un llibre que em va regalar un bon amic fa unes setmanes. ÉS el primer que em llegeixo d’aquest autor. Ja us explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari