Dimecres 18 de gener de 2023: reunió del servei de bus urbà i amb l’empresa que gestiona el control de la població de coloms

Dimecres 18 de gener: reunió del servei de bus urbà i amb l’empresa que gestiona el control de la població de coloms

A quarts de 10 del matí, la Leo i jo ens reunim amb el Josep d’Ízaro per parlar del servei de bus urbà i comarcal.
Repassem les dades d’usuaris del 2022, on hi ha hagut 12.640 usuaris del servei de bus, que suposa un increment del 149% respecte l’any anterior, el 2021. Una molt bona notícia!
També han parlat del nou conveni amb el que es tan treballant, ja que el que es va signar l’abril de 2021 venç l’abril de 2023. Es renovarà el conveni i s’incorporaran millores i nous serveis.
El maig de 2021 es va posar en marxa un nou servei de bus urbà que comunica les urbanitzacions amb El Vendrell i que dona servei a tot el municipi incorporant la parada de l’Ortigós.
Aquest servei comprèn: bus urbà entre tots els nuclis del municipi, bus al Vendrell (hospital i parada d’autobusos al centre) i bus en horaris d’entrada i sortida de l’IES Coster la Torre. Funciona amb horaris i parades i dona servei de dilluns a divendres (feiners). Els dissabtes també hi ha anades i tornades al Vendrell però, en aquest cas, des del nucli urbà.
Durant aquest curs escolar 2022/23 s’ha reforçat el servei de bus a l’institut amb un bus amb més places, per l’increment de la demanada del servei.
Una reunió molt productiva!

Després, amb el Feliu, ens connectem a la reunió telemàtica amb l’empresa Zooethics, que ens expliquen com ha anat el 2022 el control de la població de coloms. Ja fa uns anys que treballem amb ells, ja que van guanyar la licitació, i és una empresa seriosa i efectiva. Fan el control de la població de coloms de manera natural, controlada i amb una gestió constant. Ara ja estem al mínim que es pot arribar i s’ha d’anar mantenint.

Dues reunions importants i amb contingut.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari