Dimarts 17 de gener de 2023: primer dia de comissions informatives a la Diputació

Dimarts 17 de gener: primer dia de comissions informatives a la Diputació

Vaig prendre possessió del càrrec de diputada a la Diputació de Tarragona el 16 de desembre i, fins avui no tenia cap reunió col·legiada. Abans de Nadal vaig anar un dia a parlar amb l’àrea de patrimoni per anar-me posant al dia.
No tinc cap convocatòria fins a quarts d’11 del matí, però a quarts de 10 ja hi sóc per poder parlar amb els companys i companyes de grup.
A quarts d’onze del matí tinc Comissió informativa d’Hisenda, a les 11 del matí la Comissió informativa del SAM (Servei d’atenció als municipis) i a quarts de 12 del migdia Comissió informativa del SAC (Servei d’Atenció al Ciutadà). Entre comissió i comissió, vaig a la sala del grup per contestar correus de l’Ajuntament i firmar.
A l’acabar aprofito per tornar a anar amb els de patrimoni.

Una bona experiència!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari