Diumenge 15 de gener de 2023: trobada gegantera del Grup de Geganters i Grallers de la Societat, per la Festa Major d’hivern

Diumenge 15 de gener: trobada gegantera del Grup de Geganters i Grallers de la Societat

A 1 quart de 9 del matí ja estem a la Societat per preparar les taules i l’esmorzar de la trobada gegantera. Al cap d’una estona comencen les matinades del Grup de grallers i tabalers de la Societat, però nosaltres ens quedem ajudant a preparar-ho tot per quan arribin les colles.
Avui venen 6 colles geganteres d’arreu del país i, de moment no planten els gegants perquè fa airet. Esmorzen i, quan ja han esmorzat totes les colles, ha parat l’aire, per tant, a preparar-ho tot!

Comencem la cercavila amb els 6 colles i els seus grups de grallers. Nosaltres traiem els gegantons, el Jordi i la Cristina, i els gegants Sebastià i Margarida es queden a la Societat fins al ball final. A l’acabar al recorregut, es fa la presentació de cada colla i ballen un ball i, finalment, el ball conjunt i final.
Després tinc l’honor de donar els records de la trobada a les colles participants, juntament amb el president de la Societat el Joan Solé, i amb el president del Grup de geganters i grallers de la Societat el Jordi Ferran. El record són oli i vi i cava de Cellers Domenys. Una gran trobada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari